äntligen

2008-01-30 @ 11:49:35

Söndags 27/1-08 städade akvariumet och gjorde ordning så vart en sjuk förändring, till det bättre vill ja lova.
Måndags 28/1-08 tatuerade insidan av under armen, vart sjukt nice kan ja lova, iaf enligt mitt tycke, och givet vis egen design oxå.
Tisdags 29/1-08 Hemma från jobbet, inte så värst lyckat att köra lastbil när man inte känner sig direkt pigg och kry, finns för mycket otrevligt som kan hända.
Onsdag 30/1-08 hmm idag vet inte lat och trivs på jobbet som fisken i stekpannan.

a det är väl det som har hänt dom senaste dagarna, dumt att man skriver på msn att man uppdaterar dagligen när det verkligen finns bevis om att ja inte gör det.


image7
Min Kusin och jag


image8

working progress


image9
färdig, dock med skorpa så den e lite skrovlig. lägger upp ny bild då den e helt läkt.

idag då

2008-01-28 @ 12:17:24

Hmm snacka om att man har blivigt kass på att uppdatera, och inte vet ja vad ja ska skylla på denna gång.
Men hur som helst så har väl helgen vart lite si så där men ändå lugn och skön, dock inte de ja hade velat men duglig iaf.
Gjorde dock ordning mitt "lilla" 420 liters akvarium, kan dock inte lägga upp bilder ännu då kameran inte e hemma för tillfället. men det kommer.
Och idag blir man tatuerad oxå vilket man har längtat som en galning för.
Äh har verkligen börjat få glid på mitt liv, vet inte hur man vill tolka det. men har ett mål och ja ska upp nå det med dig i mitt liv.
Första ja ska börja med är att skaffa nytt jobb och ny lägenhet sen jävlar. då är det bara att rida på flowet och se vart vinden bär.
allt handlar om att leva idag och inte i går eller i morgon utan ta andetag för andetag så löser väl sig allt efter bästa förmåga.

Det brann i min själ och jag kände i mitt hjärta Jag ville göra allt, spendera min tid just då, de var så viktigt, du va hela mitt liv.
16 år knappt fått något hår, min oskuld den rök och jag mins det som igår.
Min första kärlek tog mig någonstans, visade mig en sån plats som jag aldrig trodde fanns.
Ditt hår var som sammet och din hud var så len, det var du och jag mot världen, jag såg inga problem
För kärleken är stark men kärleken är svår, det du ser i horisonten är inte alltid det du får.

Jag minns mer än vad du egentligen tror, när man tänker på allt känner man frustration och ångest för ja vet vad som fanns men gav aldrig det då du behövde det som mest. Mycket saker ja insett och vuxit mig starkare.
Där kärleken är stark okej, men kärleken är svår och men det jag ser i horisonten är nåt jag vet att jag får om jag bara anstränger mig lite och visar att ja är rätt för dig.

Begravningen

2008-01-22 @ 16:05:20

Då var det avklarat, måste ju erkänna att det var rörande, tyngsta var nog att se farsan fälla tårar. så drygt när man ser starka människor ens egna hjältar visa sin svaga sida.
Dock riktigt kul att träffa släkt och vänner.
Apropå det, ska väl tatuera mig på söndag oxå vilekt man ser fram emot riktigt mycket ;).
så nu är det dags att börja rita och skissa.

saknar sommar

2008-01-22 @ 11:24:58

Jaha då har man precis klivit ur sängen, dags och göra sig i ordning för begravningen och resten av dagen hur det nu kommer att bli.
Får absolut inte glömma kameran. men bara för det kommer ja ju att glömma den.
Varför ska falskheten följa oss var vi än går?
När vi sover, jobbar, älskar, pratar och umgås vart vi än är och vad vi än gör så finns den där. hur kan man koncentrera sig på annat där man inte kan lita på människor?
Det biter och river oss o själen och vi gräver ner oss. Livet skulle vara så mycket enklare med lite kälek och glada miner snälla ord, även till folk man inte känner det kan ändra en hel dag för vissa.

Jag lever i Västerås, där jag väntar på att höst blir vår.
Jag vill må så bra jag kan, men vintern kopplar ditt grepp ibland, vill känna solen titta fram och allt blir mycket bättre
sommarn puttar bort hösten och depressionen släpper.
Ge mig lukten av blöt asfalt och fukten av, En varm dag med strand i centrum så att jag kan fly från vinterns väntrum.

trött gubbe

2008-01-20 @ 19:11:15

Hmm det där med att uppdatera varje dag kanske inte blev så mycket av, iaf inte nu i helgen men ska uppdatera nu dock.
Vart väl några cider hos per i fredas och sedan konrad, har verkligen gjort en spännande upptäckt just med att vi gick ut. Ålders nojja 3000 delux. var ju bara små barn ute på en fredag. nej fy fan om man ska börja gå på Oliver twist och leka "vuxen".
Lördagen bara rann iväg, gjorde verkligen inget speciellt. hade trevligt sällskap men va fan gjorde vi? inte en aning tiden bara flöt iväg.
yeah söndag underbart.. NOT... bara setat inne och pillat mig i naveln, var dock ut och gick runt hela PB eftersom det var sånt underbart väder.

En stark vilja i min ryggsäck ända sen jag var barn, vandrade nyfiket gatan fram i fel ände av stan, för å få reda på vad som fanns när man vände på bladet.
Men efter en dag på rymmen, klart man längtar tillbaks till hemmet och sängen med bäddade lakan och föräldrar som tar hand om en vid elden i brasan, det kändes aldrig töntigt för man var en superhjälte, kroppen nerbäddad men tanken hoppa mellan hus på kvällen, jag är tryggast i världen utomhus så regnar det.
Jag grubblar på min hemlighet som ingen annan människa vet, jag flyter bort i drömmarnas land och
jag tar mig tid, för det är vardagsliv när dagen gryr och Kim börjar bli man, så jag vakna upp med hår på ni vet
och sätter lite förvirrad upp stora mål i livet, antingen funkar det eller blir bajskorv, tveksamhetens röst ekar i hjärnan kör hårt eller drive slow.

today

2008-01-17 @ 20:47:34

Har faktiskt vart en bra dag för omväxlings skull, vädret har ju vart ett kalas väder riktiga vår känslor.
har faktiskt vart lite små kul på jobbet, vilket är jätte ovanligt. Stör mig på dig din inställsamme fan, tror du att du kan göra allt du gjort å sedan bara lossas som om inget har hänt eller? konstigt att ja inte svarar när du talar till mig.


Bilden e från Arlanda på väg till egypten 23-11-07
image6

ska man ut och ta några järn och då kan man inte längre hålla spjärn!
Så det som sker när ingen ser -
Det går iväg ett SMS till någon "förortsaderess"

sova sova sova sova

2008-01-16 @ 22:39:11

Guuud vad trött ja är, räknade ut rätt exakt att ja fick sova i 4 timmar och 4 minuter i natt och ovan på det så fick man jobba i 10 timmar, vilket ja ska göra resterande dagar denna vecka ,guud vad jag ser fram emot det.
De sjuka är att ja ska vara lärling? små pojkar ska lära mig köra bud bil, när dom inte ens själv har behörighet för lastbil med släp vilket jag har, undrar vem som borde lära vem egentligen?
Hmm inte för att jag är speciellt religös men shitt vad mycket gud det vart i denna blogg.
om man ska ta och få tummen ur arslet och förbereda sig för sängen, för ikväll ska ja verkligen sova mer än 4 timmar.

a jo höll på att glömma att, ja slogs av en het tanke som jag tänkte delge er.

Så mycket saker som jag vill ha gjort, Hinna med i mitt liv trots att tiden går fort, Jag måste skynda på, jag måste gå och även hänga med vänner utan att flumma ifrån, För mycket måsten o ska, jag måste hinna i tid för allting går på rutin, jag måste skaffa ett liv..
Alla gör misstag men livet går vidare, Fattiga, rika, knegare, glidare. För allting har sin gång det är så det e

Idioter

2008-01-14 @ 13:33:28

Under hela gårdagen försökte jag få tag på någon vettig människa på jobbet, som kunde tala om exakt när ja skulle börja idag, ringer dock till LC i morse och frågar när börjar jag idag? som svar får ja hmm ja, jag vet inte kan jag åter komma om någon timme, lätt å planera livet då eller? så ja sa ring mig på eftermiddagen om hur ja jobbar på tisdag skiter i det i dag.
Så idag blir det jobbsökar stund när man väl har vaknat till liv.

Ja ser spelet som du spelar, ja e inte blind. Alla mina kompisar har varnat mig, har du någonsin tänkt på vad kan hända dig? som man bäddar får man ligga lilla du.

Asså jag har svårt för att hålla käften, är det något ja stör mig på så säger ja det och får ta konsekvencen, och det är okej för mig, men sen hur folk tycker ja beter mig skiter ja i. Acceptera eller gå vidare, alla har olika syn på saker. Och om man bara går och är tyst och inte säger något, hur kan det då bli förändring? och om man inte "syns" och bara jobbar och håller käft så kommer man alltid råka ut för skit. och den skiten bryter sagta ner oss lite i taget.
Man ska gå om kring som ett yrväder och röra runt i den soppan även om den redan är orolig.
Har ett bra kinesiskt ordspråk som är värt att tänka på.
"När förändringens vind blåser, bygger vissa vindskydd medans andra bygger väderkvarnar"
Jag tolkar det på sånt sätt, att när man ska göra en förändring, så se det både kort och lång siktigt, för även om det är en pina idag så kan det bli bättre i morgon, men allt handlar om situationen och hur mycket man orkar tåla.


image3

När känslan den bränns, hur ska ja nånsin kunna släppa det, hur ska jag nånsin kunna greppa, orka med.
Allting känns för tungt, är för tungt, så jag struntar i det, livet går ju vidare ändå, man får väl bedöva det som bränner kämpa på, konsumera mera, äta sova, leka kurragömma med relationsnivån, men mår jag bättre av att göra så?
Dom mörka känslorna tar över mig, och jag faller djupar i avgrunden om igen.

Dagen efter

2008-01-13 @ 20:34:15

yes söndag och dagen efter igår, hmm vaknade med en otrevlig huvudvärk men rätt skönt det med, just för att man vet att man lever och att man har nå i huvudet iaf.
Vart mycket kul och spännande människor man träffade på, vart dock inte karlsson på taket utan Bill och Bob, var ju ingen synd de heller.
vart rätt bra med folk som de skulle kramas och hejjas på, för att avrunda lite underligt. träffade på Fordonsansvarige på jobbet och han var lika full om inte fullare, vart mycket löst snack men mycket info som lättar hjärtat vilket är skönt, bless jah steven. haha den stackarn skulle till gryta och ja proppa i han Viagra så undrar hur de gick för han.

Nonchalans, arrogans är två ord som går hand i hand som verkligen passar in på dig, men tro mig kommer behandla dig som du behandlar mig.

Öppna upp ditt sinne, släppa fram det som e inne och låt det flöda.
Vem e det du tror kommer döma dig här i våran trygga värd?
Ta din plats och kom till ro, tanken som hindrar och begränsar dig.
För inte vill du vara en av dom som stöps i samma form, nej kom hit och visa upp ditt sanna jag, utan undantag.

som om det itne vore nog

2008-01-12 @ 19:43:54

....... så har man fyllnat till lagom mycket på jobbets bekostnad, skulle hem och raka mig lite överallt och framför allt byta kläder.
invänta att lilla johan ska dyka upp för å öka promillen och sedan dra ner på stan.
A iof du den dära du från jobbet, digididamn kim vet att du e falsk och alla andra runt dig med, fattar inte varför du inte vågar komma med sanningen, du sjunker mycket, mycket mer i folks ögon när du e oärlig din skit.
aja idag ska ja vara glad, bli full och hmm full. blir ev bill och bob och sedan harrys elelr om vi ska börja på karlssons.

Hmm

2008-01-11 @ 19:28:09

jaha, då har man väl rätt nyligen kommit hem från Norrtälje, vart väl inte så mycket värt gjort där utan mest åter blickar på den tiden då man körde åt ica.
Ska väl ta mig hem till mina föräldrar och snacka skit och bara visa att man finns typ.
Kan fortfarande inte förstå vad det är som ja skulle ha gjort fel, hmm svårt att slå huvudet på spiken.
Nej fy fan denna helg ser man absolut inte fram emot, speciellt inte "mötet" med jobbet i morgon en hel jävla lördag bara för att snacka miljö? vem bryr sig jag kör som jag alltid har gjort. lite svårt att kunna planera in något kul när man inte har en krona att leva på eller vet några tider om något.
Ändå grymt lättad över att ja fick låna några spän av min kusin, THANKS Gewert.

ibland så undrar man

2008-01-11 @ 11:48:12

Ibland undrar man absolut för mycket och blir allt för nyfiken, tyvärr så kommer ju alltid nyfikenheten att förstöra saker på ett eller annat sätt.
Och ibland vill man bara få svar, ärliga svar för att stilla nyfikenheten och tankarna för att kunna ta det där steget i livet som gör att man kommer ur all skit och all trisstes.
Som en händelse igår tex, vet absolut inte vad jag har gjort, men man kan inte släppa det för än man får reda på vad man har gjort som e så fel.
Ett svar jag egentligen vet men man vill ju få veta att det är så eller inte, mer vuxet och att spela med öppna kort, är ju vad jag begär, inte mer än så, allt handlar om att få ett svar som stillar tankarna men de kvittar om det är negativt eller positivt i vilket fall vet jag iaf hur läget ligger till, kan ju bara vara jag som har misstolkat hela situationen men varför ska ja då inte få svaren?

Håll kvar i den enkla sanningen du har, nu när det har blivit mer uppenbart.
Med fred och kärlek sprider du din glädje, som du förmedlar din värme, här kommer kylan kritiken den är sylvass, slår dig under bältet och du backar utan tvivlan, vet vem du är varför du är här, försöker trötta ut  på tålamodet jag bär, ja ber dig förklara ja ber dig att svara på det ja redan vet.

Konstigt

2008-01-10 @ 15:10:28

vaknade i morse, iof vaknar gör man varje morgon. Men inte varje morgon som man inte vaknar där man brukar.
Vaknade inte i min säng, inte ens min lägenhet och inte heller i min del av staden faktum är att ja vaknade inte ens i västerås. vilket iof är skönt, slippa alla minnen och tankar som snurrar runt. De konstiga är att allt "skit" sitter i väggarna och tyvärr i mobilen.
vet inte riktigt hur ja ska reagera eller aggera på ditt sms, känns bara konstigt hur du kunde ändra dig så där bara, ska jag vara ärlig så tror ja nog att det finns en annan sanning i det hela oxå, bara svårare för mig att få reda på det, men en vacker dag kommer det att komma fram och den dagen kommer du dö i mina ögon tyvärr. är man inte ärlig nu så kommer man inte vara ärlig sen. Och då kommer ja inte finns där vid din sida, så var försiktig med vad du säger å gör.

image2

Kärlek är något som är så ömt som en glaskula som man ska vårda och vara rädd om som ett barn. Det här med kärlek, det kan vara svårt att få allt att stämma ibland, även om man träffat någon man älskar så måste man jobba hårt för att det ska hålla.
Tyvärr så kan kärleken bli knas i mellan åt, Men det är sånt som händer ibland, det är då vi sårar varann, men jag finns kvar hos dig, lyssna gumman, kom ihåg vad jag sa det kommer att bli bra så tro mig nu. Jag ber dig försök lita på mig och allt kommer bli okey.
Jag sträcker ut en hand för att nå och få dig att förstå och jag vet att jag gör fel ibland, men vi är två ibland, två som har fel ibland, två som har rätt ibland, två som har lätt att förvandlas till ett.
Det kan vara svårt att hålla balansen intakt, det kan vara bra, det kan vara segt men jag vet att vi kan för när allt ställs mot väggen så har vi varann. 

it´s enough

2008-01-09 @ 21:07:48

som sagt, allt började, eller skulle börja bra kommer hem från egypten och börjar på nytt jobb. Hur fel kan det gå?
Jo åt helvete. Nya jobbet resulterade i intriger och konstiga känslor, kort där efter gick min farmor bort, kanske inte så stor förlust. hårt men sant. inte nog med det så är en ännu närmare person på väg att gå vidare å det är riktigt tråkigt.
Sen kommer det dära med nyåret. var iof några dagar sedan men iaf. vänner? vad ska man ha en vän till?
jo man ska lita på dom man ska kunna vända sig till dom om allt för att få ryggen backad. Men vad får man ett slag under bältet så i dags läget vet ja vilka som inte är mina vänner, Är även osäker på vilka som är det.
Undrar hur man ska gå vidare å ge Året en ny bra start? är det itne det man ska göra på självaste nyårsafton?