Du e underbar.

2008-05-27 @ 17:18:13

- Enligt dig så skulle du vara hemma klockan ett men den är halv sex du har väckt mig, du sa att du skulle bara ta en öl komma hem sen direkt men den är halv sex du har väckt mig.

- Jag förstår att du är sur och jag vet att du har rätt men, inte vill du byta ut mig, jag vet att jag har dig här nu. och jag vet att jag borde veta bättre men inte vill du byta ut mig. 

Alla killar vet vad killar vill ha, nån vi kan mysa med när vi e bakis, moffa i oss massor choklad och lakrits, Nån som kan slice´a upp pizzan och smeka, pannan och säga gubben sluta leta, fjärkontrollen ligger där under. Hon hittar den under din påse med chips, svårt att bestämma sig, Daim eller Twix, Hmm. Ser hon på dig och ger dig sen båda plus att hon ger dig flera liter Cola, matar dig i sängen ger dig allt det dära, utan att klaga eller va besvärad inte bara gör hon allting helt rätt, utan med det finaste Smilet du sett.

Nästa anhalt det blir video-butiken, två alvedon och ett glas samarin, gissa vilken hylla hon stannar vid?.
Dramatiska, Romantiska, komedier, hennes tur att bestämma så det blir det, Inte idag, Hon låter dig välja men är ändå glad, fast hon ju hatar vad du än nu tar, jämför man oss är vi inte bra, för hon borde sitta på en pidistal, vi måste nog inte ta ned hela himmlen ibland räcker det med en puss på kinden, upp med en hand håll den högt för din tjej, förtjänar du verkligen henne..Ett NEJ...

Du e mitt allt, mitt allt trots att jag glömmer allt.
Du e mitt allt, mitt allt och jag glömmer att få det sagt.

Möjligheterna

2008-05-20 @ 00:47:54

Om någon ber om Tålamod,
tror du Gud ger dom tålamod?
Eller ger han dem möjligheten att vara tålmodiga?


Om Någon ber om mod,
ger han dom mod eller möjligheten att vara modig?


Om någon ber om att familjen skall komma närmare varandra,
Tror du Gud ger dom varma mjuka känslor?
Eller ger han dom möjligheten att älska varandra?


 jag är inte religös, men något är det som ger oss människor möjligheterna till att få det vi får eller bli det vi blir.
Allt här i livet har en speciell mening, om man råkar ut för en tragisk sak tex att man omkommer i en bilolycka.
så var det meningen att vederbörande skulle kila vidare just då på just det sättet annars skulle det aldrig ha hänt.
Eller att en hemlös helt plötsligt blir upptäckt och som senare tjänar miljoner på att hjälpa andra människor.
alla individer har en speciell sak som kommer ske när klockan har slagit sitt slag, även om det är tragisk,drastisk eller knappt märkvärdig så kommer den delen av livet göra en stor förändring. För vissa sker det i ett tidigt skede och för andra på sin dödsbädd.

back in the days

2008-05-08 @ 00:06:10

Ja va för cool för plugget, betygen blev en glugg men, ja va snubben som aldrig tog av sig kepsen i klassrummet.
Ja ville inte räkna, läsa, fylla almanackan, ville inte kolla på svarta tavlan och en sladdertacka.
När hon snackade om en massa skit som inte berörde en.
Taggade ner en skåphall, sabbade toaletter och krossade rutor, Krismöte som väntar, vägrade svara på frågan, gör du sådära hemma?.
Visst ja spottar snus på golvet, skriker högt, ja har den åldern, ja välter möbler som den snubben jag är du vet ju om det.
Hela nitti-talet,
sitter fast i minnet de kan kännas som de va igår.
De kan låta galet, men alla som va där å läser dehär dom kommer att förstå.


By the way.
Ses vi på Lördag? stationen?

Ner i botten med pedalen mannen sen i väg, Med en häst under huven, har mer än vild tjur
alla vet att Kimpa kör sin bil som en biltjuv.

kaffe.

2008-05-01 @ 17:50:48

är just vad jag dricker nu.

gud vad trött å sliten man e, börjar man bli gammal eller otränad?
Eller är det både och?
hur som helst har man fått stå i garaget i 5 timmar i dag bara för en volvo som jävlades, och där försvan då hela min dag.

har oxå börjat knapra medicin så snart blir man pigg och kry igen men kan ju inte va så social när man är hög som ett hyres hus för jämnan typ och lätt retlig som en pilsk terrier.

helgen som var, hamnade man i Norrköping med alla nära å kära, var och sprang på tatueringsmässan, och min kusin visade sig från sitt "rätta" jag och fick mig att inse att ja ska sluta röka på heltid inga droger alls för mig om det inte är läkar utskrivet förstoss.
vill ju inte riktigt bli som han när ja är 37 direkt.

yes igår var det sista arbetsdagen åt PostÅkeriet AB så nu e man arbetslös vilket känns grymt skön, nu kan jag äntligen koncentrera mig på mig själv och mitt pluggande.

ska flytta 1/7 tror ja det var å det kommer bli bästaste, de måste bli, det kommer bli, jag kommer hoppas låter kanske som en bättre kompromiss eller vad man nu vill kalla.

man har hunnit med så mycket sedan man skrev sist men svåraste är att komma ihåg det när man väl ska sätta sig och skriva, för att skriva dagligen vet man ju att det inte går, då ja har upptäckt att ja har ett annat liv oxå.

som avslutningsvis för idag.
Att Leva och frodas kan te sig lite svårt i bland, så lätt att fastna i tankarna.
Vilse och utelämnade på sorgens oceaner, sökandes förbrilt efter nästa strand finner man på håll i bland.
och allt man ser är missär i vår värld, inget är som du känner att det borde men du kan ta dig dit utan problem om någon stoppar dig, fortsätt om och om igen till nästa strand.

Röster viskar i ditt öra om vad du borde göra, men rösten som kommer i från ovan och talar genom dig och säger nå annat, förvirringen känns total du söker men finner inga val, men stranden kan vara så nära som du gör det i vårt kalla klimat får du ta och skapa dig en egen.

tolka det på eget sätt för vi finner svaren i oss själva, men tänk på att leva och lära av våra med människor, för vi är ensamma men ändå tillsammans. och man måste sträcka ut sin hand flera gånger innan man vid rätt tillfälle tar den och man ror i land till sin egna strand.