säger bara 3 ord.

2009-05-13 @ 20:19:19

Jag vill ha SEX, just det SEX, SEX, SEX.......Timmars arbetsdag. inget annat thats all that is.

är ny tatuerad oxå, eller nja inte riktigt NY,NY utan snarare igår kväll ny.
min sega kusin blev snuvad av jobbet då han inte verkar intresserad så varse goo AD, å mycket nöjd blev ja så nu vet ju du vad du har å göra i höst.

okej kanske inte vart riktigt 3 ord, blev snarare 75st än så länge iaf.

well slut räknat då ja inte har lärt mig att räkna längre än till 100.
tänkte väll slänga upp en bild på mitt nyförvärv (stavning?).




memories.

2009-05-07 @ 19:24:32

You show respect and I respect you
You protect me, I protect you
And if you need a place to run to
Here's a place you could come to

i really miss you my friend, i hope we can hook up somtime soon.

Power to the people!

2009-05-03 @ 20:18:04

För här är det ofta still i skallen när man väl ska sätta sig att skriva.
undrar om man är understimulerad och att man kanske borde aktivera hjärnan oftare för att uppfattas som smartare ?!
Men en sak som jag har funderat mycket på och som stör mig litegranna är ju det här Om du är ute, tar ett glas på krogen Och råkar stöta ihop med en kompis till din flickvän, Då kan du vara säker på att få höra det sen, Med en massa extra krydda på historien, Först en massa blaj om att du e omogen, Sen en massa frågor om du varit otrogen, En massa saker du inte känner igen, Taget ur luften som värsta lögnen.
Tjejerna du snackat med har du följt med hem, Eller kanske rent av in på muggen.
-Och vem va hon då den där snygga blondinen, Du fattar ingenting fattar inte vem

En man ska lita på sin kvinna, en kvinna på sin man, Det är den enda vägen man kan leva med varann, Dom kan inte lyssna på skville skvall på gatan, Då blir man bara nojig och misstänksam, Då kommer sanningen aldrig att komma fram, Det är lätt att det blir fel i alla sammanhang, Från Stockholm till Oslo till Köpenhamn.
Det är samma gamla trubbel samma bangarang.

take it easy and relax just talk about it, whit small letters, and stop the whining, cuz the truth is so much stronger and everything gonna feel great, when you take the stone from your chest and talking truth.

bless

kimmen

kim trött.

2009-05-01 @ 11:22:15

Men trött på ett bra sätt, för inte ska man klaga för att man har ett jobb.
det finns så många andra som måste sjunga en a-kasse blues medans ja får gå till jobbet varje måndag till fredag.
Så normalt utmattad efter en veckas slit så är det okej att vara lite slö.

har haft en del påtryckningar av andra om att ja måste uppdatera min blogg, har vart hemskt dålig på att skriva, men har inte heller haft något värt att skriva om. man har fått nya rutiner nya saker att göra, mycket nytt men som egentligen är gammalt kanske omvärderingar av fritiden eller kanske bara inte reflekterat över att man har en blogg.

Och less börjar man bli, då ja har sökt min kusin med ljus och lyckta då det nalkas ny tatuering, men nu har det blitt jakt på någon annan som är lämplig. vilket inte är så lätt när man inte har behövt söka folk till olika ändamål, har alltid vart folk som har erbjudit sig tjänster eller andra osjälviska handlingar.

så om inte det vore nog måste ja hitta någon som vill köpa bilen oxå, den är lite för liten och ganska opraktisk men fruktansvärt rolig. någon villig??

snart är det även dags för den årliga veteran marknaden som bara är ett måste att gå på, även om man inte köper något mer än en hamburgare så är det ett måste att strosa runt bland allt gammalt.

var till doktorn här i veckan, fick då svar på magnetröntken jag gjorde för några veckor sedan och svaret var väl bra men ändå inte, hur har man fruktansvärt ont utan att något är skadat? det ända som syntes var en systa bakom knä leden.
svaret man hade velat ha kanske skulle ha blivit något  i stil med.

" -Det vete fan sa läkaren till patienten, det här ser sannerligen inte bra ut, hade du kommit hit på direkten, hade det hela kunnat få ett lyckligare slut, för i din diagnos kan du läsa om hur många år  du förväntas överleva med, eller inte leva med det känns väl tryggt så ja skriver ett recept, så vår vi väl se hur det går, nu med sämre högkostnads skydd".
kanske inte det positivaste, men då har man en diagnos eller iaf något att försöka med.



"Den första gång jag såg dig, var på stranden och du var näck, du lindade mig runt ditt finger och vi pippade  ett halvår i streck, jag blev så kär och galen, att jag kunde gett dig allt, helt plötsligt en dag var du borta med din kärlek och det blev kallt, det låg en lapp där på mitt köksbord som jag läste och tåren rann, du ville vidga dina vyer, så du tog min kärlek och försvann, men så fick jag ditt samtal i morse det hade itne gått som du trott, du ville komma hem igen till mig.
Men subba subba subba du får inte komma hit, subba subba subba för du snackar bara skit, ta ditt jävla modell face kyss mig i arslet och försvinn.
Så ta och vidga dina vyer du, ta och vidga dom lite mer, lämna fler skrivna lappar, köksbord finns det fler, så vandra här på jorden du, med ditt självsäkra sätt, när rynkorna börjar komma baby, får du det inye så lätt". ( Janne Krantz )


over and out
// kimmen